Betaalmethoden

Wij willen dat je veilig en met gemak winkelt. Daarom gebruiken wij betaalsystemen die veilig, makkelijk en vertrouwd zijn. Wij streven ernaar om onze klanten een ruime keuze in betaalmethoden te bieden welke in meerdere landen mogelijk zijn. Onderstaande betaalmethoden worden momenteel door ons ondersteund en worden mede verzorgd door een extern bedrijf dat gespecialiseerd is in online betalingen.

Wij bieden je de volgende betaalmogelijkheden aan:

- IDEAL
- Bank Overschrijving (vooruitbetalen)

 

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je bestelling afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieren applicatie van je bank. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij je bank, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDEAL wil betalen. Na het controleren van je gegevens en de bestelde producten, kom je in het MultiSafePay betaalscherm. Hier selecteert je iDEAL en daarna je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt je bij je bank.

Voordelen van iDEAL
iDEAL bied een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

· iDEAL is vertrouwd, veilig en net zo gemakkelijk als internetbankieren.

· Je hebt zelf controle en overzicht op de betaling. 

· Je bestelling kan direct verwerkt worden omdat wij niet hoeven te wachten op de betaling. Wanneer al de door jouw bestelde producten op voorraad zijn, heb je de bestelling de volgende dag vaak al in huis.
· iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ING Bank, Fortis, SNS bank en Rabobank.


Bankoverschrijving

Bij een overschrijving boek je zelf het geld over naar onze rekening

Rekeningnummer:
IBAN:
t.n.v.
JvdC Metaalbewerking en Frames
onder vermelding van het ordernummer (deze krijgt je via mail).

Voordelen van een bankoverschrijving
· Je hebt zelf controle en overzicht op de betaling.

Nadelen van een bankoverschrijving
· De overschrijving neemt 2-3 dagen in beslag waardoor de levertijd langer is (3- 5 dagen).